|
2011. gada sezonas SAPULCE
|
| Autors |
Ziņa |
Masha
Ziņas: 76
Pievienojās: Feb 2008
Statuss:
|
2011. gada sezonas SAPULCE
Labdien cienījamie ūdenstūristi.
Airēšanas un tūrisma klubs KEMBI.lv un ūdenstūrisma klubs Burbuļi aicina ūdenstūrisma, tūrisma kluba pārstāvjus un interesentus (nelielās devās) uz ikgadējo sapulci, kurā tiks apstiprināts 2011.gada LČŪ nolikums un ar šo pasākumu saistītās lietas.
Sapulces norises vieta kā parasti pie Nonsira (Viestura Brieža), bet 1. stāvā nevis kā parasti 4. stāvā. Tiekamies plkst. 18.00 piektdien 28. janvārī!!!
Jautājumus varat uzdot Agneshkai, vai tepat forumā!
Kembi.lv un Burbuļu vārdā
Masha
|
|
| 20-01-2011 19:14 |
|
 |
Exzo
Purva elfs
Ziņas: 111
Statuss:
|
RE: 2011. gada sezonas SAPULCE
Un kādu nolikumu paredzēts apstiprināt?
Vai šeit ielikt, lai var apsmadzeņot, neesat domājuši?
Ziņa rediģēta: 20-01-2011 23:37 | Exzo.
|
|
| 20-01-2011 22:24 |
|
 |
Masha
Statuss:
|
Nolikums tas pats kas pāgujušo gad' (Vienkārši sezonā), ja nevienam nav iebildumi. Ja ir kādi iebildumi pret pagājušā gada nolikumu (datumi protams tiks izlaboti) tad par to tad arī sapulcē!
|
|
| 21-01-2011 10:58 |
|
 |
Korķugalva
Ziņas: 185
Pievienojās: Mar 2008
Statuss:
|
Organizatori sūtīs ārā iereibušos diskutētājus? Lai būtu vismaz mazliet mazāks bardaks un haoss.
Un ieteikums organizatoriem: vajadzētu stingri likt ievērot to, ka runā tikai tas, kuram sapulces vadītājs dod vārdu, pretējā gadījumā bļaustekļus arī sūta arā vai citas sankcijas ar publisku pēršanu vai tamlīdzīgi. Citādāk tās sapulces ir šausmīgs bardaks un šķiet kā neandertāliešu kopistisks izbļaustīšanās pasākums, nevis sapulce kur spriež par nākošā gada sacensībām un nolikumu (tas arī metiens pa pieri ar akmeni tiem, kuri ik gadu apmēklē šīs sapulces un ar katru uzvedās debīlāk un debīlāk). Labāk visu darīt organizēti un produktīvi, nevis kā satrakojušos pērtiķu baram.
|
|
| 24-01-2011 18:54 |
|
 |
Agneshka
es vienmēr aizmirstu savu paroli
Ziņas: 57
Statuss:
|
Nu vai zini ....gandrīz katru gadu apmeklēju šīs sapulces, bet nebiju aizdomājusies par debīlismu un tiem pērtiķiem...Kaspar - neandertāliešiem nebija savas valodas, viņi sazinājās ar skaņām....nevajag tagad aizvainot neandertāliešus, kas paši sevi nespēj aizstāvēt. Ja viņi būtu spējuši, droši vien, ka būtu sarunājušies 
Cilvēki, kas atnāk uz sapulci, vēlas izteikt sevī uzkrājušās emocijas un, ja neviens neklausās - tad ir jākliedz, lai sadzird...un sanāk tā kā sanāk. Tev būs visas iespējas rādīt priekšzīmi un būt paraugam. Alkoholu lūdzu šoreiz neņem līdz (pagājušā gadā neviens nespēja tos tavus 5 l līdzpaņemtās džibugas pievarēt), bet vari paņemt līdz gaļu (nezināju, ka Tev tik ļoti garšo) un saldumus ja Tevi nomoka dažādi jautājumi par vēsturi, droši zvani man, ceru, ka telefona numuru neesi aizmirsis
|
|
| 24-01-2011 19:30 |
|
 |
Korķugalva
Statuss:
|
Tātad uzskati kā tā barā bļaušana ir ok?
''Cilvēki, kas atnāk uz sapulci, vēlas izteikt sevī uzkrājušās emocijas un, ja neviens neklausās - tad ir jākliedz, lai sadzird...''
visi sadzirdētu cilvēka sakāmo daudz reizes labāk, ja nevis 5 cilvēki reizē bļautu, bet gan katrs smuki izstāstītu savu domu, ideju utt. PA VIENAM.
es jau arī pagājšgad, lai arī cik muļķīgi tas pārējiem apmeklētājiem neliktos, vienmēr gaidīju līdz man dos vādru sapulces vadītājs. Tāpec bieži vien dabūju gaidīt 10 minūtes līdz izbļaujās visi pērtiķēni, līdz beidzot es tiku pie vārda.Man šķiet, ka tā ir laba citu normālu organizāciju pieredze, jo visur citur tā noteik. Kāpēc necensties pacelt sapulces līmeni no bļaujoša bara uz normālas sapulces līmeni?
|
|
| 24-01-2011 20:41 |
|
 |
Masha
Statuss:
|
Tici man, Kaspar, ar katru gadu kļūst labāk
Un šo piektdien mēs viens uz otru nebļausim - VAI NE?
|
|
| 25-01-2011 08:55 |
|
 |
Agneshka
es vienmēr aizmirstu savu paroli
Ziņas: 57
Statuss:
|
Es neteicu, ka bļaušana ir ok, es izskaidroju, kāpēc tie cilvēki reizēm kliedz....pagājušā gadā varēja runāt, kad pacēla roku un deva vārdu....mēs pie tam ar Tevi sēdējām blakus, vienādā attālumā no sapulces vadītāja, galda stūrītī...un izredzes parunāt mums bija vienādas....pie kam, ja pareizi atceros, visu, ko gribējām, taču pateicām Kaspar....kāpēc Tu sāc negatīvi domāt jau pirms pasākuma????
Lūdzu, tas uz visiem attiecas, cenšaties atnākt uz kopsapulci labā garastāvoklī un pozitīvi noskaņoti ja ir īpašas vēlmes ar kādu pastrīdēties, atrodiet tam citu laiku un vietu.
Un lai Jums visiem jauka šī darba nedēļa!
|
|
| 25-01-2011 10:31 |
|
 |
Korķugalva
Statuss:
|
aha, pagājšgad skaitījās, ja var runāt tikai tad kad dod vārdu, bet tik un tā pārsvarā visi bļāva kad gribēja. Tāpēc ceru, ka šogad sapulces vadītājs būs stingrāks pret šo noteikumu!
Patiekt jau pasaka arī tad, ja bļauj visi, bet vienīgā atšķirība ir tajā, cik ātri un produktīvi viss notiek.
Sāku negatīvi domāt jau pirms sapulces, tādēļ, ka zinu kā tur parasti notiek... Vienkārši gribās vērst gan sapulces vadītāju, gan dalībnieku uzmanību uz to, ka tāds badaks sapulcēs nav labi. Maša jau rakstīja, ka ar katru gadu paliek labāk, pēc tām 2 sapulcēm uz kurām esmu bijis arī šķeit, ka paliek labāk, bet tas nenozīmē ka ir labi kā ir un negribās, lai tā progresija beidzas, un, iespējams, jau pēc kāda laika spēsim jau civilizēti izdiskutēties par sasāpējušajiem jautājumiem.
Noteikti uz sapulci ieradīšos labā garstāvoklī un ar čupiņu ideju, ko derētu nolikumā mainīt.
|
|
| 25-01-2011 13:18 |
|
 |
Exzo
Purva elfs
Ziņas: 111
Statuss:
|
Uzzīmēji baigi drūmo ainu, taču cik sapulcēs esmu bijis, nav bijis tik traki.
Tiešām, izskatās, ka kādam lāsteka uz galvas uzkritusi
|
|
| 25-01-2011 17:18 |
|
 |
|
|