|
Valmiera
|
| Autors |
Ziņa |
Masha
Ziņas: 76
Pievienojās: Feb 2008
Statuss:
|
Valmiera
Klubs Kembi aicina Jūs iepazīties ar sacensību nolikumu.
Ja jautājumi vai ierosinājumi - risināsim!!
Vēlreiz ko vēlos atgādināt - ugunskurus kurināt NEDRĪKSTĒS, ņemam līdz grillus vai mangāļus vai nu kā viņus tur katrs sauc (mežs blakus nav, motorzāģi nevajag ņemt līdz!!).
Mašīnas turam tā pat kā pagājušo gad, iespēju robežās ne blakus savai nometnei, jo vietas kur uzbūvēt telti ir tik cik ir!
Trases malā ir iestādīti koki, lūdzu tos nenonesam un nelaužam!!
Ir iespēja, ka sestdien atved klāt pusdienas, par saprātīgu samaksu, ja kādam interese - dodam ziņu.
Pagaidām viss.
Kembi klubs masha
|
|
| 02-08-2011 19:52 |
|
 |
Kata
Ziņas: 23
Pievienojās: Mar 2008
Statuss:
|
RE: Valmiera
Ir iespēja, ka sestdien atved klāt pusdienas, par saprātīgu samaksu, ja kādam interese - dodam ziņu.
Pagaidām viss.
Kembi klubs masha
Kāda ir ēdienkarte un cena?
|
|
| 02-08-2011 22:29 |
|
 |
Korķugalva
Ziņas: 185
Statuss:
|
kondensētais piens un cielaviņas ēdienkartē būs?
|
|
| 03-08-2011 21:42 |
|
 |
Masha
Statuss:
|
Katei - varu painteresēties par ēdienkarti un cenām. Ziņošu tuvākajā laikā.
Korķugalavai - ja vajag būs Tev cielaviņa glazēta ar kondensēto - par cenu ziņošu
|
|
| 05-08-2011 16:45 |
|
 |
Korķugalva
Ziņas: 185
Statuss:
|
es domāju, ka viss vai cilvēkiem būs interese par šo ir atkarīgs no cenas un piedāvātās pārtikas, man jau noteikti ko sakarīgu iekost patiktos arī.
p.s. un arī derētu sezonas kopvērtējums desertā! Man jau vienalga, jo vairāk mačos nepārāk piedalos, bet domājams, ka tautai šāda info patiktos.
|
|
| 06-08-2011 14:13 |
|
 |
Masha
Statuss:
|
Ja par ēšanas lietām, tad pa 1.80LVL pievedīs klāt gaļu ar kartupeļiem un salātiem, ja kāds pagājušogad bija tiesnesis tad zinās kā bija.
Ja par desrtu - rezultātiem... cik man zināms viņi ir jau ceļā pie Jums, ja cienījamā ūdenstūrisma publika tom/er katros mačos brauktu ar vienu un to pašu nr. tad būtu ātrāk.
|
|
| 08-08-2011 19:43 |
|
 |
Masha
Statuss:
|
Sveiki.
Valmieram machiem labi laika apstākļi ir sarunāti.
Var sākt iersaties un ierīkot nometni jau piektdien, bet braukt pa trasi 5dien nav atļauts! (Lūdzam to ievērot!).
Tā kā Valmierā pārbraucot pār Gaujas tiltam ir bardaks, sekojam līdz ceļa zīmēm, jo tiešām negarantēju vai nebūs izrakta kāda bedre vai pārrakts ceļš. Ja kāds jūtas apmaldijies - Līga tā kas Masha 29494746.
Tie kas pieteiksies par tiesnešiem - lūdzam Jūs pašus parūpēties par krēslu, beņķik vai kaut ko uz kā apsēsties, par pusdienām parūpēsimies mēs- KEMBI!
Esam sagatavojuši daudz dažādus superīgus pārsteigumus!
Visi laipni aicināti.
p.s. 28. augustā Valmieras pilsētā būs ziedu svētki, tā ka uz mājām braucot Valmieras centrā varēsiet aplūkot kaut kādus veidojumus no ziediem un iespējams ka nelielu bardaku!
|
|
| 22-08-2011 17:45 |
|
 |
Agneshka
es vienmēr aizmirstu savu paroli
Ziņas: 57
Statuss:
|
Sveiki visiem!
Bija vairāki jautājumi par piektdienas vakaru un treniņiem.......
Informācija ir tāda - sacensības notiek sestdien un svētdien, par trasi esam samaksājuši un trenēties varat cik uziet. Piektdien uz trasi attiecas parastie noteikumi, ko nosaka Valmieras pilsēta un, ja nemaldos maksa ir 1 lats, kas jāiemaksā Laimonim Bečeram.
Papildus informācija no Antras - piektdienas vakarā no plkst. 17:00 līdz plkst. 21:00 Laimonis Bečers liks trasi mūsu sacensībām un tad viņš negribētu, ka kāds tur maisītos. Esiet iecietīgi un saprotoši.
Uz tikšanos Valmierā....
Agneshka
|
|
| 25-08-2011 10:21 |
|
 |
Masha
Statuss:
|
Tātad, par nokļūšanu uz krācītēm, sakārā ar remontdarbiem jāizmanoto ir mazā Stacijas iela, kas ir izveidota kā 2virziena iela.
Lielajā izstieptajā un no visām pusēm izraktajā autoostas aplī ir jānogriežas uz Mazo stacijas ielu, kur ir dzeltenās zīmes ar norādēm Tālavas, Krāču iela.
Man kaut kā nav iespēja izveidot karti.
|
|
| 25-08-2011 17:00 |
|
 |
Arvis
Super Moderator
Ziņas: 111
Statuss:
|